Leden


Samen sta je sterker

Samen met onze leden zorgen we voor een gezonde markt. Door samen na te denken over de ontwikkelingen in ons speelveld en daar waar mogelijk samen te werken kunnen we efficient en gericht veranderingen doorvoeren als die noodzakelijk zijn. Ook nemen we samen standpunten in op belangrijke onderwerpen.

Onze leden vormen het hart van onze organisatie

Ons ledenbestand bestaat inmiddels uit 10 leden. Onderstaand vindt u informatie over onze leden. Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met de voorzitter of onze leden direct aanschrijven.

AMBROISE HOLLAND BV
Ambroise is een innovatieve en dynamische Nederlandse onderneming die producten ontwikkelt en produceert voor mensen met problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Vanuit het centrale motto 'dat past bij je lichaam', hanteert Ambroise de leidraad van de 3 C's: Cosmetiek, Comfort en Controle.

Ambroise Holland BV
De heer N. van Leerdam
Twekkeler Es 24
7547 SM Enschede

www.ambroise.nl

BASKO HEALTHCARE BV
Basko Healthcare levert al meer dan 70 jaar medische hulpmiddelen in de Beneluxlanden, Duitsland en Oostenrijk.

Het leveringsprogramma van Basko Healthcare komt tot stand door samenwerking met medici, paramedici en orthopedisch instrumentmakers. Basko heeft als missie een optimale verzorging van patiënten, met kwalitatief hoogwaardige producten.

Basko Healthcare BV
De heer Harold H. Jörning
Postbus 2194
1500 GD Zaandam

www.basko.com

Juzo Benelux BV
Met veel ervaring en passie ontwikkelen wij bij Juzo medische hulpmiddelen, waar patiënten vanaf het begin tot aan het einde van hun therapie baat bij hebben. Onze compressiekleding, bandages en orthesen worden gemaakt met behulp van de modernste technieken en bieden individuele maatoplossingen voor patiënten met de meest uiteenlopende klachten. Bij Juzo proberen we er elke dag weer voor te zorgen dat onze producten de levenskwaliteit van patiënten verbeteren en hun klachten langdurig verlichten. Deze overtuiging resulteerde in ons motto „Freedom in Motion", waar niet alleen de directieleden, maar ook de medewerkers naar leven. Onze medische hulpmiddelen worden al geëxporteerd naar meer dan 60 landen. Tegelijkertijd zijn we altijd een familiebedrijf gebleven, dat inmiddels door de vierde generatie wordt geleid. Internationaal opereren, zonder de eigen roots uit het oog te verliezen – dat is een van onze succesformules.

Juzo Benelux BV
De heer Johan van Dongen
Moleneind 81
1241 NK Kortenhoef

www.juzo.com/nl

LOTH FABENIM
Loth Fabenim: “De Tijd steeds een Stap vooruit”
Loth Fabenim is ontstaan uit de handelstak van Martin Loth orthopaedie die sinds 1901 gevestigd was in Utrecht. ‘De tijd steeds een stap vooruit’ was toen al het motto van dit bedrijf en dat is het nu nog steeds. Loth Fabenim voert innovatieve, high tech pro- en ortheseproducten en kent geavanceerde productietechnieken.

Loth / Fabenim BV
De heer G. Visser
De Liesbosch 14G
3439 LC Nieuwegein

www.lothfabenim.nl

MEDI NEDERLAND BV
Medi is wereldmarktleider op het gebied van compressietherapie. Met meer dan 60 jaar ervaring worden er hightech compressieproducten gemaakt voor de medische wereld, lifestyle en sport. medi heeft meer dan 600 productmerken en patenten en exporteert naar 95 landen.
Door zonnig naar de wereld te kijken en zelf te stralen, wil medi het "I feel better" gevoel doorgeven. Hoe medi naar de wereld kijkt, is merkbaar in het persoonlijke contact. Contact waarin het draait om oprechte interesse in de ander. Wij willen met onze producten en technologieën de kwaliteit van leven gemakkelijker, beter en mooier maken. "I feel better" wordt met medi realiteit, omdat wij indicatie specifieke en doeltreffende productoplossingen op het hoogste niveau bewerkstelligen. Wij zijn met onze producten en technologieën steeds op het hoogste innovatieniveau - overal ter wereld.

Medi Nederland BV
De heer P. Roest
Heusing 5
4817 ZB Breda

www.medi.nl

NEA International
Hoe wij onconventionele oplossingen en waarde creëren? Ons intern ontwikkelingsteam, bestaande uit bewegingswetenschappers, bewegingstechnologen en industrieel ontwerpers, streeft continu naar productinnovatie en kwaliteit- en prestatieverbetering van onze producten. Dit interne team gecombineerd met een extern kennisnetwerk levert een mix van specialisten op die constant zoekt naar nieuwe mogelijkheden en innovaties op het gebied van orthopedische braces. Ons extern kennisnetwerk bestaat uit wetenschappers, specialisten en technici uit de orthopedie, sportgeneeskunde en fysiotherapie. Het kennisnetwerk draagt als adviescollege nieuwe initiatieven aan en ondersteunt tijdens het ontwikkelingsproces. Aan de basis van kwalitatieve producten en diensten staat een gedegen bedrijfsvoering. Onze bedrijfsvoering is uitvoerig beschreven in een kwaliteitsmanagementsysteem dat zowel ISO 13485 als ISO 9001 gecertificeerd is. Met deze certificaten staan we enerzijds garant voor de ontwikkeling en productie van veilige en effectieve orthopedische braces en anderzijds voor het vermogen te blijven voldoen aan de hoogst mogelijke productkwaliteit. Onze drang naar innovatie en gezonde structuur van onderzoek en ontwikkeling gecombineerd met de ISO 13485 en ISO 9001 certificatie garanderen dat onze producten betrouwbaar zijn, gebaseerd op de meest recente knowhow en ervaring in de orthopedische wereld.

NEA international
De heer Rob Müller
6199 ZN Maastricht-Airport

+31 (0)499 - 462 840
www.push.eu

ORTHO EUROPE BV
Ortho Europe BV is onderdeel van een internationale organisatie. Speerpunten liggen bij het leveren van hoogwaardige producten voor orthopedische bedrijven in de Benelux. Ortho Europe is distributeur van o.a. de Ohio Willow Wood-producten waaronder de veel toegepaste Alpha® Liner valt. Tevens biedt Ortho Europe via digitalisering van de maatname een goede toepassing van centrale fabricage aan.

Ortho Europe BV
De heer M. Verheul
Hoofdveste 30
3992 DG Houten

www.ortho-europe.com

ÖSSUR EUROPE BV
Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. Met het leveren van geavanceerde en innovatieve technologieën op het gebied van prothesen, orthesen en compressie therapie, streeft Össur naar ’Life Without Limitations’. Samen met medisch professionals op het gebied van prothesen en orthesen, stellen we continu de behoeften van de klanten en patiënten voorop. Hun comfort, zelfvertrouwen en revalidatie staan centraal bij al onze inspanningen.

Össur Europe BV
De heer T. Bavius
De Schakel 70
5651 GH Eindhoven

www.ossur.nl

OTTOBOCK BENELUX BV
Quality for life
Al meer dan 100 jaar is de missie van Ottobock om de onafhankelijkheid van mensen met een mobiliteitsbeperking te herstellen of te verbeteren. Als wereldwijde marktleider brengt Ottobock innovatie hulpmiddelen op de markt zoals prothesen (o.a. C-Leg, Genium, Kenevo, Michelangelo), braces en orthesen (o.a. C-Brace) en rolstoelen (o.a. Juvo). Wij zijn trots op onze kwaliteit en de geavanceerde technologie in onze producten.

Ottobock Benelux BV
De heer H. van den Boomen
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk

www.ottobock.nl

THUASNE NEDERLAND BV
Onder het motto Thuasne geeft vleugels aan gezondheid, produceert het bedrijf orthopedische- en revalidatiehulpmiddelen. Deze middelen maakt Thuasne uit materialen die door henzelf worden gefabriceerd. Hierdoor heeft Thuasne 100% invloed op de kwaliteit van het product.

Thuasne Nederland BV
De heer M. van Eesteren
Klompenmaker 1-3
3861 SK Nijkerk

www.thuasne.nl